De perfecte bruidsschoenen

De perfecte bruidsschoenen zien er niet alleen supermooi uit, maar ze zitten ook zo comfortabel dat je er de hele dag op kunt lopen én de hele avond op kunt dansen! Hoe je ze vindt? Met behulp van deze tips!

1. Comfort
Hoe langer je staat en loopt, hoe dikker je voeten worden. Je kunt je schoenen daarom het beste in de namiddag kopen. Let er daarnaast op dat je een model kiest dat past bij de vorm van je voeten. Niet vergeten: gelkussentjes voor extra comfort.

2. Prijs
Bespaar niet op je bruidsschoenen. Je prachtige trouwkleed verdient net zulke prachtige pumps. En wees gerust: je schoenen hoeven na de grote dag niet voor eeuwig in de kast te verdwijnen. Satijnen bruidsschoenen kun je na de trouwdag laten verven in een andere kleur.

3. Planning
Zodra je je droomjurk hebt gevonden, kun je beginnen met de zoektocht naar je bruidsschoenen. Onthou: er vindt meestal een tweede passessie plaats om je trouwjurk op de juiste lengte te vermaken. Hierbij zijn je bruidsschoenen onmisbaar!

4. Kleur
Het ene wit is het andere niet. Let er daarom goed op dat je bruidsschoenen dezelfde tint hebben (bijvoorbeeld ivoor, crème of champagne) als je jurk. Daarnaast kun je natuurlijk ook gaan voor schoenen in metallic-tinten als goud, zilver of brons. Of kies juist een contrastkleur die past bij de themakleur van jullie huwelijksdag.

5. Hoogte
Ben je het niet gewend om op hoge hakken te lopen? Ga dan voor een hak van maximaal vijf centimeter. Heb je toch je zinnen gezet op killer heels? Oefenen, oefenen, oefenen!

6. Stijl
Je bruiloft is dé ultieme dag om uit te pakken met je outfit. Dus ook met je schoenen! Belangrijk is dat je bruidsschoenen passen bij je trouwjurk en vooral bij je persoonlijke stijl.

 

Tags : Trouwkostuum limburg – Trouwpak blauw – Smoking kopen – trouwpak aanbieding – Trouwkostuum outlet